vakantiemenu

- All Inclusive
- Jongeren Reizen
- Lastminutes
- Strandvakantie
- Natuur & Cultuur
- Sfeer Vakantie
- Golf Reizen
- Familie Vakantie

 

accommodaties

- Hotels
- Vakantiehuisje
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 

Auto Verhuur op Tenerife
Om Tenerife echt goed te kunnen ontdekken, zullen veel toeristen gebruik maken van een (huur)auto. Vanaf Tenerife zouden wij u aanraden om uw auto af te halen in Tenerife-stad, u kunt hierbij meestal kiezen of u de auto wilt afhalen in het centrum of bij de luchthaven. Wanneer u van plan bent een auto te huren op Tenerife, raden wij u de volgende sites aan:

CarDelMar CarDelMar
CarDelMar is een jonge speler op de Nederlandse reisbureaumarkt en biedt wereldwijd huurauto’s aan in meer dan 40 landen en op meer dan 5.000 verhuurkantoren.
CarDelMar onderscheidt zich door een zeer aantrekkelijk laag prijsniveau, waardoor de huurauto’s van CarDelMar veelal tot wel 30% goedkoper zijn.
alamo Alamo
Met bijna 1500 lokaties biedt autoverhuurder Alamo een wereldwijd netwerk van autohuur lokaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt u auto's aan tegen scherpe prijzen, optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn.
cheaptickets Cheaptickets.nl
CheapTickets.nl is de website voor het online boeken van alle vliegtickets, maar Cheaptickets biedt ook een overzicht van huur auto's. Op de site vind je een compleet aanbod van auto's tegen de allerbeste prijzen.
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013